Lak-it! Hoe het allemaal begon..

gel color mixing pens gellak gelpolish lak-it nagel printer machine nail art nail art printer nail printer machine O2'Nails

Hoi, mijn naam is Sarah. Ik ben een van de eigenaren van Lak-it. 

Sarah, lak-it salon de eerste Do It Yourself nagelsalon

Ik ben 6 jaar geleden als nagelstyliste begonnen. Vroeger, liet ik altijd mijn eigen nagels doen. Op een gegeven moment kwam ik zonder werk te zitten. Dan wordt het toch best duur die nagels. Ik ben mij toen zelf in de nagelwereld gaan verdiepen. Ik heb een opleiding gevolgd om met alle mogelijke nagelproducten te kunnen gaan werken. Met die kennis eerst vanuit huis begonnen. Dit kleine salonnetje in onze woonkamer breide zich al snel uit naar een gezellige nagelsalon in Groningen met uiteindelijk hele leuke lieve collega's.

Ik geniet van al die dames waar wij de nagels van kunnen verzorgen. Het is misschien iets kleins maar je kan je er echt een ander mensen door voelen. In de afgelopen 6 jaar, is het laten doen van je nagels alleen maar populairder geworden. Zelfs RTL Boulevard schenkt er aandacht aan! Maar ook veel bekende magazines:

De trend is ook niet alleen maar die hele lange nagels. Vandaag de dag mag alles! Het mag in alle vormen en maten, één mooie gellak kleur of juist hele bonte nagels met allemaal tekeningen. Als het maar verzorgde nagels zijn met bijvoorbeeld gellak, dat 2 tot 4 weken blijft zitten! Dit is het helemaal! 

Ik werd hier heel blij van maar zag toch ook nog een doelgroep die hier helaas niet aan mee kan doen. Ik weet als geen ander dat een manicure behandeling een luxe is. Geen geld om dit te kunnen doen, zo ben ik er uiteindelijk mee begonnen. 

Deze doelgroep gaat net als ik op zoek naar een alternatief. Want ja natuurlijk wil iedereen mee doen! Wat ik zag gebeuren is dat meiden zelf goedkope gellak begonnen te kopen. Het wordt echt overal aangeboden. Lang niet altijd van goede en verantwoorde kwaliteit. Ook wisten deze dames niet altijd hoe ze er mee moesten werken. Ik heb heel wat vernielde nagels voorbij zien komen.. Zonde! Het duurt bijna een half jaar voor je nagels weer helemaal nieuw zijn! 
Uiteraard is er ook een groep waarbij het goed ging. Maar wat je hier zag is dat je niet de wereld aan kleurtjes en nail art kan aanschaffen. Ten eerste kost je dat ook weer een vermogen. Daarbij gebruik je de producten natuurlijk lang niet zo veel als in een salon dus gaat het kapot of staat het daar maar in de kast.  

Dit is waar het idee voor Lak-it is begonnen! 
Het begon met een filmpje dat viraal ging op social media, waar ik door zo veel mensen in getagd werd! Het was een nail art / nagel printer machine! Ik ben mij gaan verdiepen in alle soorten nagel printer machines. Uiteindelijk had ik een absolute favoriet, de V11 O2'Nails Mobile Nail Printer. Samen met mijn zakenpartner contact gezocht met de fabrikant en naar Azië gevlogen om de fabrikant te bezoeken! 

De fabrikant is een professioneel bedrijf met kennis van nagelproducten. Ik ben opgeleid om met hun producten te kunnen werken, storingen op te lossen en anderen op te leiden. De Nagel Printer werkt met een APP voor IOS en Android. Iedereen kan dus met de printer werken. Naast de Nagel Printer hebben zij nog een geweldige ontwikkeling betreffende nagelproducten. De Gel Color Mixing Pens. Dit zijn 5 gellak pennen, in 5 verschillende kleuren. De primaire kleuren geel, blauw en rood en de kleuren zwart en wit. Bij deze gellak pennen zit een APP met daarin 120 kleuren waar je uit kan kiezen. Heb jij jouw kleur gekozen? Dan verteld de APP precies hoe jij die kleur moet mengen met de 5 gellak pennen! Geen tientallen potjes gellak meer! 

Terug in Nederland, als distributeur voor O2'Nails en weer heel wat kennis rijker. Met die kennis, mijn ervaring als nagelstyliste, de nagelprinter en de gel mixing pens, samen in een ruimte was dat het idee voor een nieuw concept compleet!

Lak-it werd de eerste Do It Yourself Nagelsalon.
Alleen zo kan je een manicure goedkoper aanbieden. Ik zal je een alle kneepjes van het vak leren. Leren verantwoord met je nagels om te gaan en er voor te zorgen dat ook jij die hippe nagels kan hebben. Met de gellak pennen kan jij zelf elke kleur maar mengen die jij wilt. Met behulp van de nagel printer heb jij geen vaste hand meer nodig om de meest te gekke nail art op jouw nagels te ontwerpen! Verder hebben we glitters, folies en steentje! Ik leer jou als klant te werken met al deze producten!

Lak-it is ook voor de allerkleinsten, je kan bij ons komen alleen of in groepsverband. Lak-it salon heeft 30 zitplaatsen dus ook een geweldig nieuw idee voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, babyshowers of elke ander partij! Ik sta voor jou klaar met mijn team!

Ik hoop ook jou snel te mogen ontvangen! Mooie nagels, dat is voor iedereen! 

 

 

 

 

 

 


Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd